wELCOME tO MY bLog
2 silent reader[s] Follow Dashboard
diaries tagboard affiliates credits
Tuesday, June 4, 2013 @ 1:39 PM // 0
►Figure Up

FIGURE UP
"KAPSUL DIET YANG MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN 10-15KG SEBULAN"

HARGA JUALAN 
RM70 (S/M)
RM75 (S/S)
PERCUMA POS LAJU

HARGA AGEN 
RM50 (S/M)
RM55 (S/S)
PERCUMA POS LAJU

SANGAT SESUAI UNTUK
♥ org yg nak kurus tp kulit sensitif n x boleh pakai slimming product berbentuk lotion
♥ Nak turunkan berat badan dengan cepat & selamat
♥ selamat untuk ibu yg menyusu (pastikan bayi 7 bulan keatas)

YANG PALING BEST TENTANG FIGURE UP

♥ Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna.
♥ Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna.
♥ Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
♥ Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul.
♥ Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
♥ 100% peratus bahan semulajadi..
♥ dah tentu halal
♥ Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)
product terbaru yg hot selling! JOM DAPATKAN SEKARANG...

KURUS PANTAS DALAM MASA 7 HARI!!

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN” Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini...... Mudah dan berkesan..... Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2....hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya......menakjubkan!!!!!

* HALAL * 100% Herba Semulajadi * Blh amalkan ketika period * Ibu yg menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas) * Mengandung tidak dibenarkan * Tiada pantang larang dlm pemakanan

HARGA: RM70(WM)RM75(SS) 30BIJI ~ FREE POSTAGE

Kenapa harus memilih Figure Up?

1. Berat badan naik bagai di pam-pam !!
* Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini... Penyebab utama adalah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan & lelain...

2. Macam-macam dah cuba tapi Tak menampakkan hasil !!
* Pelbagai cara telah dilakukan cam diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsing & telan macam-macam pil kurus yg ada dlm pasaran... Namun, berat badan masih tidak berubah malah semakin gemuk !! Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tak dapat mengawal selera makan....

Keterangan Product : 
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.
Semua Ingredient yg terdpt dlm Kapsul Figure-Up adalah 100% Bahan Semulajadi & ianya berfungsi unt melangsingkan badan serta membakar lemak dlm bdn....
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.
Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).
Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

Kandungan & Bahan aktif Dalam Figure Up : 

1. Maltodextrin
Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya di jumpai sebagai krim-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakkan maltodextrin di kelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi

2. Garcinia Cambogia
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat dari buah-buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:
Berkesan menurunkan berat badan 
Mengawal selera makan
Menghalang pembentukan lemak
Mengurangkan kolestrol
Menambah tenaga
HCA dalam garcinia cambogia amat berkesan menahan kegemukkan selepas memiliki berat badan idaman
Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi

3. Green Tea
Teh hijau atau di kenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstark teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang di perlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria. Pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit birit dalam teh hijau mengandungi catechin yang berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berlakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko perbagai penyakit termasuk esophagus, paru-paru, payudara dan penyakit jantung

4. Citrus Aurantium
Juga dinamakan bitter orange. Ia digunakan sebagai bahan mengawal berat badan

Kebaikan Citrus Aurantium:
Meningkatkan kadar metabolisma
Menurunkan berat badan
Bertindak mengawal selera makan
Membantu membakar lemak
Membantu sistem pencernaan berfungsi normal

5. Aloe Vera
Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit

CARA MAKAN FIGURE UP : 
Makan sebiji Figure Up selepas sarapan & xpelu tunggu stgah jam.
Boleh makan apa saja & xpelu kawal.
HARUS & PERLU minum banyak air masak unt mempercepatkan proses.
Jangan Skip makan wpun kenyang... Mesti makan wpun sedikit unt memastikan metabolisma kita stabil & tak down malah unt mengelakkan dari masuk angin.

Noted : Jika inginkan kesan seperti Testimoni / Kesan yg uolls inginkan, Pantang Sementara dari KOPI, SUSU, KAFIEN & SOYA

Tidak Sesuai Untuk : 
* Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
* Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
* Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
* Wanita yang mengandung
* Berumur kurang dari 18 tahun dan melabihi 60 tahun
* Mengambil suplemen dan ubat-ubatan yang lain

Info Figure Up : 
* 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali ambil 2 biji
* Jangan ambil ubat ini jika sedang mengambil ubat / suplemen yang lain
* Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekiranya terasa haus
* Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari)
* Jangan minum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini

Perkara yang lagi Penting tentang Product Figure Up Ini : 
* ADA LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE
* ND stand for NOT DETECTED (mean tak ada bacaan yang detect dalam produk figure up ini),
SO... jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP
0 comment disini
Friday, March 23, 2012 @ 8:38 AM // 0
►Kisah Pensil Dan Pemadam
PENSEL : Saya minta maaf.


PEMADAM : Untuk apa?Awak tak buat salah pun dengan saya.


PENSEL : Saya minta maaf disebabkan saya,awak cedera.Setiap kali saya buat silap,awak pasti berada disitu untuk membetulkan kesilapan saya.Tapi setiap kali awak memadamkan kesilapan saya,awak kehilangan sebahagiaan dari diri awak,awak menjadi semakin kecil.


PEMADAM : Takpe,saya langsung tidak kisah tentangnya kerana... saya dibuat untuk membetulkan kesilapan yang awak dah buat.Walaupun suatu hari nanti saya tahu bahawa saya pasti akan hilang,saya bangga dengan kerja saya ni.Jadi jangan la risau sebab saya benci tengok awak bersedih...

PENGAJARAN: 'Ingatlah,ibubapa kita juga boleh diibaratkan sebagai pemadam diatas dan kita sebagai pensel.Mereka sentiasa berada disisi kita,membetulkan segala kesilapan yang kita lakukan.Kadang-kadang mereka terluka,akan menjadi kecil(tua) dan akhirnya hilang(meninggal dunia).Jagalah ibu anda dan balaslah jasa mereka dengan kebaikan'.

PENGAJARAN: 'Ingatlah,ibubapa kita juga boleh diibaratkan sebagai pemadam diatas dan kita sebagai pensel.Mereka sentiasa berada disisi kita,membetulkan segala kesilapan yang kita lakukan.Kadang-kadang mereka terluka,akan menjadi kecil(tua) dan akhirnya hilang(meninggal dunia).Jagalah ibu anda dan balaslah jasa mereka dengan kebaikan'. 



0 comment disini
@ 8:30 AM // 0
►YOU JUST DON'T


Don't Trust too much,

Don't LOVE too much,

Don't HOPE too much,

Because that TOO MUCH,

can hurt SO MUCH . . . 




0 comment disini
Sunday, March 4, 2012 @ 7:09 AM // 0
►If



if you're gonna love me, love me deeply
if you're gonna break my heart, break it all
if you're gonna care, care for me completely
if you decide to not hold me, just let me fall
if you're gonna stay, stay forever
and if you want to leave, leave it today
if you're gonna change, change for the better
if you're gonna talk, mean what you say
0 comment disini
@ 6:38 AM // 0
►Aku sedar siapa aku
Aku sedar aku tak cantik macam girls kat luar tu, aku tahu aku tak sebaik muslimah kat luar tu, aku tahua ku tak se hot girl2 kl tu, aku tahu aku tak kaya, aku tahu ilmu aku masih cetek, aku tahu tak ada apa yang perlu di bangga kan pada diri aku ni . . . apa pun tak ada . .. .siapa jela nak kan. . . .Tanpa make up siapa lah aku, tanpa pakaian cantik siapalah aku . . I'M JUST NOTHING :r: Tapi entah la aku pun tak tahu apa keistimewaan yang ada pada aku . . .pada sesiapa yang benar-benar menyelami siapa diri aku dan kehidupan aku . . dia akan tahu siapa aku sebenarnya . . .:face17: Dont judge book by its cover k . . . .Kenal dulu hati budi seseorang tu, baru boleh nilai dia . . okay,,bye. Salam.:25:
0 comment disini
Wednesday, February 22, 2012 @ 9:43 PM // 0
►quotes for today
There's a story behind every person. There's a reason why they're the way they are. They aren't just like that because they want to.
0 comment disini
Monday, February 13, 2012 @ 4:06 AM // 0
►New Blogger

Hye i'm A new blogger :face34:
Sesaje gatal tangan nak buat blog baru huuhu . .  Sudi2 lah singgah .
0 comment disini
◄ New storyOlder story ►
© All Rights Reserved 2012/araquesera